De ce nimic nu functioneaza

Ai incercat nenumarate planuri alimentare, ai schimbat diferite obiceiuri si in final nu ai obtinut niciun rezultat. Iar urmatorul tau gand este sa studiezi mai mult, sa cauti din greu si sa platesti mult mai mult in cautarea secretului ce te va duce la rezultatul dorit. Dar te-ai intrebat vreodata daca nu cumva, problema din spatele acestei nemultumiri este de fapt modul in care privesti lucrurile?

Inteleg ca ai platit o suma impresionanta pentru un aparat ce iti va arde grasimea de pe abdomen in doua saptamani sau ai cumparat cu o suma impresionanta un plan alimentar semnat de un specialist sau cine stie ce supliment minune. Toate aceste eforturi si nimic. Poate ca tu nu te afli printre cei 99% care au aceasta problema, insa te incurajez sa termini de citit articolul pentru ca te-ar putea ajuta sau chiar ai putea ajuta tu pe cineva impartasind informatia cu cei apropiati tie.

Observand zilnic actiunile si gandurile oamenilor, ajung de fiecare data la aceeasi concluzie: Problema nu este lipsa informatiei, ci lipsa actiunii. Cat de dificil sa fie sa cauti pe internet despre pierderea in greutate si sa afli ca trebuie sa consumi un deficit de calorii pentru a pierde grasime? Cat sa dureze? 5 minute? 10 minute? 1 ora?

Cat de dificil e sa dai o alta cautare la cum sa iti calculezi necesarul caloric si la cum sa integrezi asta intr-un plan alimentar?

Atat de simplu este, asta e tot ce trebuie sa faca cineva ca sa piarda in greutate. Fara cheltuieli, fara lucruri complexe, fara suplimente sau alimente dubioase si scumpe.

De ce nimeni nu face asta?

Pentru ca e prea simplu, oamenii vor drama, vor sa cheltuie bani, vor sa fie pacaliti. Acesta este motivul pentru care nimeni nu isi atinge obiectivele. Nimeni nu vrea sa accepte ca este un proces greu si de durata. Toti cauta scurtaturi si ar fi in stare sa dea pana la ultimul ban din portofel numai sa nu fie disciplinati.

Atat obiectivele din fitness cat si cele din viata de zi cu zi nu pot fi atinse fara disciplina. Este inutil sa cunosti fiecare pas pe care il ai de facut daca nu este prezenta si actiunea. Actiunea este cea care face ca ce ai proiectat tu in minte cand ti-ai setat un obiectiv, sa devina realitate.

Asa ca, ar fi mult mai eficient sa investesti in tine si sa-ti imbunatatesti abilitatea de a actiona in directia adecvata scopurilor tale. Cum am spus si putin mai sus in acest articol, problema nu este lipsa informatiei, ci lipsa actiunii. Incearca sa aprofundezi acest principiu, sa-l intelegi si sa accepti ca fara actiunile adecvate zilnic, nu vei ajunge niciodata la rezultatul dorit. Nimeni nu s-a transformat intr-un bodybuilder peste noapte si nimeni nu a slabit 10kg de grasime intr-o saptamana, sunt slabe sanse ca tu sa fi primul.

Concluzie

In concluzie, majoritatea infomatiilor de care ai nevoie sunt accesibile la cateva click-uri distanta, inclusiv informatii despre cum poti deveni mai disciplinat. Lasa scuzele, inceteaza sa te mai sabotezi singur si apuca-te de treaba!

Si aici la fel ca si in orice alt domeniu din viata, trebuie sa fi disciplinat. Adica sa incerci din rasputeri ca in fiecare zi sa iti urmaresti scopul si sa faci actiunile adecvate. Problema nu este lipsa informatiei, ci lipsa actiunii!

489 Vizualizari