De ce nu fac zebrele ulcer

Cartea de mare succes “De ce nu fac zebrele ulcer” scrisa de Robert M. Sapolsky disponibila in limba romana cuprinde multiple capitole in care este prezentat modul in care stresul afecteaza somnul, susceptibilitatea la dependente, dar si idei privind anxietatea, tulburarile de personalitate si impactul spiritualitatii asupra controlarii stresului.

Dupa cum explica Sapolsky, cei mai multi dintre noi ramanem treji in timpul noptii, nu din cauza ca ne framanta raspunsul la intrebarea daca avem lepra sau malarie.
in schimb, bolile de care ne temem – si cele de care suferim in prezent – sunt boli provocate de acumularea lenta a unor vatamari, precum bolile de inima si cancerul. Cand suntem ingrijorati sau afectati de stres, corpul nostru declanseaza aceleasi reactii fiziologice intalnite si la animale, dar noi nu rezolvam conflictul in aceeasi modalitate – luptand sau rupand-o la fuga. Cu timpul, aceasta activare a unei reactii la stres ne imbolnaveste literalmente.

Combinand cercetari dintre cele mai avansate cu o doza sanatoasa de umor agreabil si cu sfaturi practice, De ce nu fac zebrele ulcer? explica modul in care stresul prelungit provoaca sau intensifica o varietate de calamitati, printre care depresia, ulcerele, colita, bolile de inima si altele. in plus, ne ofera o indrumare esentiala in ceea ce priveste controlul reactiilor noastre la stres.

Lucruri concrete pe care le vei afla:

  • Cum ne poate afecta stresul
  • De ce apare stresul si care este rolul sau
  • Cum te poti elibera de stres
  • Cum sa prevenim stresul
  • Vei afla perspective noi legat de stres si de cum functioneaza organismul uman
  • Sfaturi practice si multe altele

[/fusion_text][fusion_button link=”https://event.2performant.com/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=ae789dd65&unique=184f69294&redirect_to=https%253A%252F%252Fwww.elefant.ro%252Fde-ce-nu-fac-zebrele-ulcer-ce-este-stresul-cum-ne-imbolnaveste-si-cum-il-putem-combate_58fe43f4-b0b4-4b2b-81de-09c917030b77″ text_transform=”” title=”” target=”_self” link_attributes=”” alignment=”” modal=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” color=”default” button_gradient_top_color=”” button_gradient_bottom_color=”” button_gradient_top_color_hover=”” button_gradient_bottom_color_hover=”” accent_color=”” accent_hover_color=”” type=”” bevel_color=”” border_width=”” size=”” stretch=”default” shape=”” icon=”” icon_position=”left” icon_divider=”no” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]Citeste acum![/fusion_button][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

123 Vizualizari